Holubí trus řeší také bytový dům

Holubí trus a bytový dům

Share This Post

Požádal jsem naši zákaznici Petru aby se s námi podělila o zkušenost s firmou chcivyklidit.cz 

„Jmenuji se Petra a pracuji jako správce bytového domu v centru města. 

Jako správce mám za úkol zajistit bezpečnost a čistotu našeho vlastnictví pro naše obyvatele. 

Nedávno jsem se potýkala s velkým problémem na střeše bytového domu – holubím trusem.

Když jsem si prohlížela střechu, zjistila jsem, že holubí trus se hromadil po celé ploše. Holubi byli pravděpodobně na střeše už delší dobu a poškozovali fasádu i střešní krytinu. 

Musela jsem jednat rychle, abych zajistila bezpečnost našich obyvatel a předešla dalšímu poškození.

Kontaktovala jsem firmu chcivyklidit.cz pro vyklízení holubího trusu, kterou jsem doporučila několika dalším správcům bytových domů v okolí. 

Firma dorazila rychle a byla velmi profesionální. Majitel firmy nám vysvětlil, jakým způsobem holubí trus ovlivňuje stavby a zdraví obyvatel.

Firma použila speciální metody a zařízení, aby odstranila holubí trus bez poškození střešní krytiny a fasády. Také nám dala rady, jak můžeme zabránit dalšímu hromadění holubího trusu, například instalací ochranných sítí.

Po vyčištění střechy bytového domu se situace výrazně zlepšila. Obyvatelé se mohou cítit bezpečně a mohou být spokojeni s čistou střechou. 

Byla to však také dobrá příležitost pro mě jako správce, abych se naučila více o tom, jak zajistit bezpečnost a čistotu našeho vlastnictví a jak můžeme spolupracovat s profesionály v oblasti, jako je firma pro vyklízení holubího trusu.

Viděla jsem, jak důležité je mít dobrého partnera při řešení problémů s čistotou a bezpečností v našich budovách. Proto bych chtěla vyzvat další správce bytových domů a obchodních center, aby brali v úvahu důležitost těchto otázek a spolupracovali s odborníky, jako je firma pro vyklízení holubího trusu.“

Máte také zkušenost s naši firmou, napište nám.

Další čtení

Vyklidíme i vaší nemovitost!

Kontaktujte nás a dostaňte odhad ceny již dnes!

IMG20230929144219
Přejít nahoru